WEBSHOP IS TIJDELIJK UITGESCHAKELD, WEL ZIJN DE PRODUCTEN BIJ ONZE WINKEL TE VERKRIJGEN

Door de bomen het bos niet meer zien… er zijn zoveel soorten/maten bokszakken, welke is goed voor mij?

BOKSZAKTRAINING?
Iedereen doet het en het is erg hot tegenwoordig… waarom dan? Zowel in de sportschool als thuis kun je tegenwoordig bokszak training doen. Bewezen is dat niet alleen alle spieren aan bod komen en je uithoudingvermogen verbetert, maar je kunt er je agressie mee kwijt en het werkt stressverlagend… “Boxing is my therapy” zeggen ze wel eens. Verder is het fun om te doen met je gezinsleden en het zorgt voor flinke verbranding van calorieën.

BOKSZAK OPHANGEN/NEERZETTEN
Ten eerste moet je kijken of je de mogelijkheden hebt om een bokszak thuis neer te zetten of op te hangen, ze nemen flink wat plek in en wegen gemiddeld zo’n 40 kg! Plug met haakje of spijker in het hout gaat dus niet werken…
Dikke houten balken met een bokszakophanging of een schommelhaak is een mogelijkheid. In beton kun je het beste werken met een plafondbeugel zoals in onze shop. Of een ophangsysteem voor aan de muur. Uiteraard kan dit niet op een gipswand.

MAAT/LENGTE BOKSZAK
Welke maat of lengte heb ik nodig?
De meeste bokszak leveranciers hebben maten van 80cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm en 180 cm.
Lengte is afhankelijk van jouw gebruik van de bokszak. Ga je alleen boksen, heb je genoeg aan een 100-120 cm. Wil je er ook op trappen, dan ga je voor een langere bokszak. De 180 cm is favoriet bij velen,omdat je hier zowel hoge trappen als low-kicks kunt maken.
Ook kijk je naar lengte en kracht van de persoon. Is het voor een kind van 10 jaar of voor een volwassen zwaargewicht van 2 meter?

TYPE BOKSZAK
Er zijn zoveel soorten, welke past bij mij? Je hebt tegenwoordig staande bokszakken, hangende bokszakken, waterpro punching balls, peer-bokszakken, maizebags en meer…
Voor particulieren raden wij altijd een normale hangende of staande bokszak aan. Daar kun je alles mee, knietjes, trappen en stoten. Sportscholen nemen vaak extra type bokszakken erbij, zoals een “peer” om goede opstoten en hoeken te kunnen maken.

Voordeel hangende bokszak, veel gewicht en impact. Ook goed te gebruiken voor sterke/zware personen. Gaat lang mee.
Nadeel: Je moet er plek voor hebben, zijn vaak te zwaar om er even af te halen en blijven dus vaak hangen. Ze zijn zwaar, beton of dikke houten balk is echt een must.

Voordeel staande bokszak, makkelijk te verschuiven, neemt weinig plek in. Kan zelfs in de slaapkamer.
Nadeel: Ze zijn niet geschikt voor het zware werk maar voor licht en snel werk. Zware personen die hard trappen, kunnen hem omtrappen.

MATERIAAL BOKSZAK
Tegenwoordig maken ze niet meer alleen bokszakken van leder/leer. Meestal wordt vinyl gebruikt. Dit is goedkoper en heeft het voordeel dat het makkelijker schoon te maken is dan leer. Verder is de kwaliteit bijna hetzelfde.
De Fightpro bokszak wordt in Nederland volledig met de hand gemaakt en heeft 3 jaar garantie op het stikwerk.

BOKSZAK MET EIGEN LOGO?
Ja, bij Fightpro kun je ook 1 bokszak bestellen met eigen logo. Top kwaliteit 180 cm met ketting.
Prijs is € 200,-

GEPERSONALISEERDE BOKSZAK ‘CUSTOM’ gevuld en met ketting 180 cm (MET EIGEN LOGO)

200,00 incl. Btw

Bokszak kopen in Enschede? Fightpro bokszak 180 cm, top kwaliteit en ook voor professioneel gebruik. Mogelijk met eigen logo of tekst.

Categorie: ,
Tags: ,
Start WhatsApp
vragen?
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?